avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de drepturi de autor Va rog sa ma ajutati cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de drepturi de autor Va rog sa ma ajutati cu clarificari ...

Contract de drepturi de autor
Va rog sa ma ajutati cu clarificari referitoare la contractul pt drepturi de autor:
- ce taxe trebuiesc platitie si de catre cine?
- este posibil sa ai mai multe contracte in acelasi timp?

Multumesc frumos!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:39, 9 Ianuarie 2025
Depinde de ce semtioneaza in acele contracte ..nu cred ca pot avea aceleasi obiect.
Nu au acelasi obiect. Este vorba despre doua contracte diferite, la doua firme diferite. Ma intereseaza sa stiu daca contributiile catre stat trebuie sa le achit eu sau firma colaboratoare.
Va multumesc
Totul despre veniturile din drepturi de autor 2024 – 2025
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit suplimentar Kitte Kitte Buna ziua. Sunt insarcinata in 5 saptamani si as vrea sa imi suplimentez veniturile pentru a a creste viitoare indemnizatie din perioada de CIC. Sora mea ... (vezi toată discuția)
Despre stabilirea salariului ContSters325337 ContSters325337 Am PFA neplatitor TVA, voi intra in colaborare cu o alta firma, ca prestator servicii de design. Intrebarea e: cat sa stabilesc salarul meu, ca dupa toate ... (vezi toată discuția)
Folosirea declaratiei unice lula251983 lula251983 Buna ziua .As aprecia mult daca cineva ma poate lamuri referitor la urmatoarea situatie cu privire la Declaratie unica . Daca am venituri din activitati ... (vezi toată discuția)