avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua ! Am și eu o întrebare. Am primit sa fac ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua ! Am și eu o întrebare. Am primit sa fac 120 de ...

Bună ziua ! Am și eu o întrebare. Am primit sa fac 120 de zile ,240 de ore în folosul comunității . Pot plăti undeva să nu le fac ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:42, 9 Ianuarie 2025
Buna ziua

Nu, nu se poate.

Daca nu vreti sa le faceti alternativa este sa executati pedeapsa cu executare.
Nu se poate.

Ar fi fost de preferat sa se poată achita bani pentru ca ar avea nevoie de bani la buget.
Insa, daca banii respectivi ar fi furați de alții ar fi inutil.
Ar fi putut sa se ducă la pensii ca tot nu sunt bani.

În Germania și Elveția se pune accent pe plata amenzilor care se fac venit la bugetul de stat.
Insa, cine nu achita merge la închisoare fără discuție.

Ar trebui făcute reforme dar nu cred ca vrea nimeni asa ceva.
Nici partidele și nici candidații la șefia statului.

București 2025
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt - elvetia Mihai_alexandru Mihai_alexandru Am un amic de la care fac cumparaturi in materie de produse vestimentare, este roman de origine si isi desfasoara activitatea prin Europa,Recent l au prins l a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !! am și eu o întrebare sper ca ma poate ajuta cineva ... UrgentAmenda UrgentAmenda Buna ziua !! Am și eu o întrebare sper ca ma poate ajuta cineva , anul trecut am Fost prinsă furând dintr-un magazin din Germania in valoare de maxim ... (vezi toată discuția)
Modificare legislatie didi23 didi23 buna. as dori sa intreb daca s-a schimbat ceva in legislatia rutiera sau penala, dupa noile reglementari, in legatura cu art 85 de mai jos in legatura cu ... (vezi toată discuția)