avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Exista vreo lege despre faptul ca nu ti se pot cere ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Exista vreo lege despre faptul ca nu ti se pot cere copii de pe acte?

Exista vreo lege despre faptul ca nu ti se pot cere copii de pe documente emise de oficii ale statului de catre alte oficii ale statului ? Nefiind in localitate mi se cer de catre primarie copii de pe documentele de la Registrul comertului care sa ateste dizolvarea si radierea unei societati comerciale care de fapt a fost efectuata din 2023 Ba mai mult , mi se cere ,,sa completati cererea de anulare a avizului program de functionare , ca sa nu fie nevoie sa trimitem decizie de impunere la SPIT ! " Avizul program de functionare a fost emis si valabil numai pentru anul 2023 , an in care eu in luna noiembrie am dizolvat si radiat societatea . Cum sa ceri anularea unui aviz care practic nu exista el fiind incetat de drept cu data de 31.12.2023 .? Eu fiind pensionar , iarna nu mai locuiesc in localitatea de resedinta retragandu-ma la copii intr-o localitate la distanta de 800 de km . Va multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inchidere srl purice030850 purice030850 buna ziua, am un srl din 2006 nu a mai avut activitate pe el cum sa procedez ca sa-l inchid multumesc mariana (vezi toată discuția)
Societate comerciala activa sau inchisa? sbgkd sbgkd Buna... Detin o societate comerciala din 1995,in anul 1998 a-m depus o cerere la finante ptr. inchidere temporara,ulterior a aparut problema cu marirea ... (vezi toată discuția)
Radiere masina fara certificat de dezmembrare theogrigore theogrigore Va prezint situatia foarte pe scurt. Tatal meu (decedat in noiembrie 2018) avea un autorism vechi care statea in curtea casei. Acum 3 luni, mama mea a dat ... (vezi toată discuția)