avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tata e decedat nu găsesc certificatul de naștere al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tata e decedat nu găsesc certificatul de naștere al tatălui ...

Tata e decedat nu găsesc certificatul de naștere al tatălui ptr succesiune e născut în alt oraș pot solicita în orașul unde locuiesc prin starea civila.
Nu. Trebuie solicitat la primăria corespunzătoare. La unele primării se poate și online, dar nu e regulă
Notariatul poate face online.

adriandimitriu a scris:

Nu. Trebuie solicitat la primăria corespunzătoare. La unele primării se poate și online, dar nu e regulă

Dezbaterea moștenirii pe apartament cu 47 mp 50% are mama și pe partea tatalui are mama 25% restul eu cu sora cite 12,5 % cît ar ajunge tariful.
Tata e decedat din 1999.
Magie1 a scris:

Tata e decedat nu găsesc certificatul de naștere al tatălui ptr succesiune e născut în alt oraș pot solicita în orașul unde locuiesc prin starea civila.

Nu se elibereaza certificate de nastere pentru persoane decedate.
Notarul va solicita un extras de pe actul de nastere de la primaria competenta.
Pentru ce va este necesar certificatul de nastere?

Alte discuții în legătură

Solicit o informație despre succesiune: se poate pune în vânzare apartamentul în timp ce se dezbate la notariat? danpower danpower Tatal meu a murit de curand ,mama demult timp aproape 15 ani,se poate face succesiunea la notariat pentru partaj,tin sa mentionez ca am o sora?As mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
O dezbatere de moștenire cît costă a trecut 25 ani apartamentul ... Magie1 Magie1 O dezbatere de moștenire cît costă a trecut 25 ani apartamentul are 47 mp e pe numele tatălui și al mamei, in anul 1999 a murit tatăl nu sa cut ... (vezi toată discuția)
Neintelegere familiala... alex83 alex83 buna ziua...tata-l nostru a decedat in 2011 si mama nu a dezbatut mostenirea...mentionez ca mama ne-a parasit acum 10 ani si acum vine sa isi ia ... (vezi toată discuția)