avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tata e decedat nu găsesc certificatul de naștere al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tata e decedat nu găsesc certificatul de naștere al tatălui ...

Tata e decedat nu găsesc certificatul de naștere al tatălui ptr succesiune e născut în alt oraș pot solicita în orașul unde locuiesc prin starea civila.
La dezbatere succesiunii.

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Pentru ce va este necesar certificatul de nastere?

Am citit ce ati scris, la care succesiune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicit o informație despre succesiune: se poate pune în vânzare apartamentul în timp ce se dezbate la notariat? danpower danpower Tatal meu a murit de curand ,mama demult timp aproape 15 ani,se poate face succesiunea la notariat pentru partaj,tin sa mentionez ca am o sora?As mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
O dezbatere de moștenire cît costă a trecut 25 ani apartamentul ... Magie1 Magie1 O dezbatere de moștenire cît costă a trecut 25 ani apartamentul are 47 mp e pe numele tatălui și al mamei, in anul 1999 a murit tatăl nu sa cut ... (vezi toată discuția)
Neintelegere familiala... alex83 alex83 buna ziua...tata-l nostru a decedat in 2011 si mama nu a dezbatut mostenirea...mentionez ca mama ne-a parasit acum 10 ani si acum vine sa isi ia ... (vezi toată discuția)