Bună ziua. În urma cu doua luni de zile am fost percheziționat la domiciliu unde nu s-a găsit nimic! Nu ma ocup cu vânzarea lor deșii recunosc ca am fost consumator. După trauma trăită datorita vizitei lor cu siguranță nu o sa mai fiu nici consumator! Sunt în depresie din acel moment! Întrebarea mea este dacă nu s-au găsit probe la percheziție ce se va întâmpla!? Ni s-au luat mie și concubinei mele telefoanele mobile! Acolo se va vedea ca încercăm uneori sa caut prostiile alea! Concubina mea practica prostituția dinainte sa fie cu mine! Noi avem o relație de doi ani! În mandatul de perchezitie scria despre droguri și prostitutie! La ce sa ma aștept?! Pe ea au dus-o la audiere au întrebat-o de când ne știm etc și au pus-o ca parte vătămată! Mi-e mi-au spus ca ma vor chema zilele ce urmează însă au trecut doua luni și jumătate de la percheziție!! Țin sa spun ca pe concubina mea nu o forțez sa facă aceasta meserie! Însă ne mai certam în trecut și vecinii sunau la politie din cauza certurilor! De aici cred ca au ajuns ei la concluzia ca ar fi poate forțată de mine! Ne certam din diverse motive însă nu din cauza meseriei ce o prestează!! Pot fi acuzat cumva și de trafic de persoane?! Sunt distrus psihic datorita stresului și presiunii ce e pe mine!!
trandafir2
Moderator 8din 8 utilizatori consideră acest răspuns util
Bună ziua. Probele nu se rezuma la o perchezitie domiciliara. A se vedea art 97 si urm C proc pen ,, paaana la art 200.
Noi nu putem spune „la ce sa va asteptati" intrucat nu suntem parte in acel proces penal.
Dvs sunteti singurul care stie ce si cum. O solutie utila si necesara, ar fi sa va angajati un avocat.
Cat priveste afirmatia „Țin sa spun ca pe concubina mea nu o forțez sa facă aceasta meserie!”, probabil ca nu o fortati, dar mancati din frigider daca pune ceva acolo. Este asa sau nu este asa?. A se vedea art 213 C pen.