avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... cabinet av. contributie sanatate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

cabinet av. contributie sanatate

Buna ziua!
Pentru un cabinet individual de avocat, as dori sa stiu daca cheltuielile de deplasare necheltuite intra la calculul bazei pentru contributia la sanatate sau nu. (La calculul bazei de impunere pentru impozit intra). De exemplu am incasat 100 lei onorariu si 20 lei cheltuieli de deplasare, din care am cheltuit numai 10. Pentru impozit socotim baza la 110 lei. Dar contributia la sanatate o calculam la 110 sau la 100 lei? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cabinet individual de avocat Torahus Torahus Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti asupra modalitatii de calcul a taxelor si impozitelor pe cabinetul de avocat. Ca si cheltuieli nu sunt decat 3 mari categorii: ... (vezi toată discuția)
Contributie la sanatate pentru un cabinet individual de avocatura georgika_1508 georgika_1508 Buna ziua! Ce contributie pentru sanatate trebuie sa plateasca un avocat care are un cabinet individual de avocatura, sub forma unei intreprinderi ... (vezi toată discuția)
Pfa comert cat trebuie sa platesc la stat? Mogdyyyyyy Mogdyyyyyy Persoana fizica autorizata cum calculez darile catre stat? Spre exemplu daca as achizitiona 100 de tricouri la 10 lei bucata, 10 lei este pretul cu TVA ... (vezi toată discuția)