avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se poate recupera taxa de auto???
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se poate recupera taxa de auto???

Am cumparat un autoturism din Germania, in octombrie 2008 si am platit 1250 de euro ( in jur de 5000 de RON ), taxa de poluare.
Am inteles ca se poate recupera taxa, insa nu stiu care este procedura.
Mentionez ca n-am facut contestatie in 30 de zile, in acest caz am sansa sa castig????..... se mai poate recupera?????
Daca angajezi un avocat pot sa recuperez si cheltuielile de judecata?? Sigur???? :)
Cel mai recent răspuns: Iosif Balint , Avocat 08:29, 14 Aprilie 2010
Recuperarea taxei pe poluare este o procedură care necesită cunoștințe de specialitate, dacă sunteți din județul Mureș vă pot ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare encyke10 encyke10 Am cumparat un autoturism din Germania, in octombrie 2008 si am platit 1250 de euro ( in jur de 5000 de RON ), taxa de poluare. Am inteles ca se poate ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera taxa auto de poluare? Nelica Nelica Am cumparat un autoturism din Germania, in noiembrie 2008 si am platit 4066 ron taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera sceasta taxa daca inaintez o ... (vezi toată discuția)