avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA înființat, care nu a avut niciodată activitate.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA înființat, care nu a avut niciodată activitate.

Buna dimineața. Soțul meu a înființat în urma cu 11 ani un PFA , a scos CUI ul de la Reg Comerțului și cam atât. Nu a avut niciodată activitate pe el. Din păcate, din lipsa totala de cunoștiințe și intereses, nu a depus vreodată nimic la ANAF. Acum ar vrea radierea.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa suspendat si activitate nereluata dupa suspendare mprv mprv Buna ziua, Am infiintat un PFA in 2008 la dorinta angajatorului, astfel toti \"angajatii\" au devenit PFA si colaboratori ai firmei. In 2011 s-a revenit la ... (vezi toată discuția)
Pfa radiat marespatricia marespatricia M-am trezit in luna mai cu PFA-ul radiat, desi am primit in fiecare an avizul primariei pe autorizatie. Ce ar trebui sa fac acum ca sa imi reiau activitatea pe ... (vezi toată discuția)
Am radiat pfa-ul fara activitate la onrc. Vasilepricop86 Vasilepricop86 Am radiat pfa-ul fara activitate la ONRC ,la anaf nu am.mers sa depun declaratia unica la termenul de 30 zile .Am infiintat pfa-ul in 19.10.2021 si l-am ... (vezi toată discuția)