avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața problema care o am este cu firma care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața problema care o am este cu firma care executa ...

Bună dimineața problema care o am este cu firma care executa lucrări de modernizare a drumului comunal. Au turnat șanțuri de beton cu lățimea de 1m.fara a asigura accesul pietonal pe proprietate cui ma pot adresa mulțumesc

Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:54, 10 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primariei sau CJ
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șanțurile domeniului public Nae Elena Nae Elena Cum si in ce baza legala pot solutiona o veche problema legata de santurile comunale. O mica prezentare a problemei in cauza. In urma cu aproximativ un an ... (vezi toată discuția)
Drum acces comunal si desproprietarire fortata a primariei comunale iliutavasilescu iliutavasilescu Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie extrem de complicata, si anume: in urma unei succesiuni mai mult decat amiabile intre frati, o anume bucata de pamant a ... (vezi toată discuția)
Trotuar inalt in dreptul proprietății - acces auto si pietonal AdrianT87 AdrianT87 Buna ziua. Primaria a realizat o modernizare a strazii unde doresc sa construiesc o casa ( am C. U) si unde detin un teren stradal marginit de un drum de ... (vezi toată discuția)