avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu minim, salariat in concediu medical in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu minim, salariat in concediu medical in decembrie.In ianuarie prezent,data majorare

Buna ziua!

Un salariat cu salariul minim de la 01.01.2025, a fost in concediu medical toata luna decembrie,din ianuarie fiind prezent. Actul aditional l-am intocmit din decembrie ,neputand fi semnat insa.
Daca il semneaza in ianuarie, se poate face majorarea cu 01.01.2025 ?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:33, 10 Ianuarie 2025
da, se poate face asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data semnare act aditional Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Societatea noastra are 20 salariati, care impreuna cu patronul au negociat in luna decembrie majorarea salariilor, astfel incat salariatii sa ia ... (vezi toată discuția)
Salariu minim, salariat in concediu medical in cazul unui salariat ... gabriela.pop gabriela.pop Salariu minim, salariat in concediu medical In cazul unui salariat care toata luna ianuarie este in concediu medical si care are salariul sub salariul ... (vezi toată discuția)
Acte de intocmit pentru modificarea salariului minim de la 1 ian 2014 andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 buna ziua, as vrea sa stiu si eu va rog cum se procedeaza in cazul modificarii salariului de baza de la 800, la 850 lei a unui salariat (firma are doar un ... (vezi toată discuția)