avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Data semnare act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Data semnare act aditional

Buna ziua
Societatea noastra are 20 salariati, care impreuna cu patronul au negociat in luna decembrie majorarea salariilor, astfel incat salariatii sa ia acelasi salariu net ca urmare a transferului contributiilor.
3 salariati au fost in concediu medical, acestia neputand semna actele aditionale. Avand in vedere ca au contractul de munca suspendat, cu ce data se pot intocmi si semna aceste acte? Toti cei prezenti le-au semnat in decembrie.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 15 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acele acte se pot semna, depinde de data negocierii , astfel :
- fie inainte de intrarea in concediu medical

sau

- fie dupa revenirea la munca dupa terminarea concediului medical.
De acord la venirea din cm, dar stiu ca acestea trebuie incheiate inainte sa produca efecte, respectiv dec 2017. Iar negocierea a fost pe 10 dec, cand cei 3 erau in concediu medical.
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
Florescu Madalina, utilizator
In situatia suspendarii c.,i.m.,actul aditional isi produce efecte la revenirea din concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare salariu brut - salariati in cm Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna dimineata , In situatia in care exista salariati in concedii medicale , exemplu gravide cod 08 sau concedii fara plata , dar si salariati suspendati, ... (vezi toată discuția)
Am fost în concediu medical când s-au semnat actele adiționale la contractele de muncă. este, sau nu, obligat angajatorul să-mi modifice și mie salariul? sandup sandup Buna ziua, lucrez intr-un spital si din luna noiembrie 2017 m-am imbolnavit si sunt in concediu medical , iar pana la aceasta data nici nu am fost chemata la ... (vezi toată discuția)
Se poate incheia act aditional la un contract individual de munca ... olga.bejat olga.bejat Se poate incheia act aditional la un contract individual de munca privind modificarea salariului, pe perioada incapacitatii temporare de munca a salariatului ... (vezi toată discuția)