avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost în concediu medical când s-au semnat actele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost în concediu medical când s-au semnat actele adiționale la contractele de muncă. Este, sau nu, obligat angajatorul să-mi modifice și mie salariul?

Buna ziua,
lucrez intr-un spital si din luna noiembrie 2017 m-am imbolnavit si sunt in concediu medical , iar pana la aceasta data nici nu am fost chemata la unitate si nici nu mi-a fost trimis pentru semnare actul aditional la CM . Am o problema cu managerul spitalului si cred ca vrea sa-mi diminuze salariul aplicand noile cote de impozitare la vechiul salariu. Ce pot sa fac ? Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: cameliapad , utilizator 12:30, 9 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti face nimic ... daca aveti sindicat , vedeti ce au negociat cu angajatorul.
este un pseudo-sindicat, subordonat conducerii, asa ca trebuie sa ma impac cu gandul ca ,seful intr-o institutie publica se poate comporta ca un stapan , daca legea nu il obliga la incheierea unui act aditional. va multumesc

acest răspuns util
Il obliga numai daca a semnat cu sindicatul un acord in aceasta privinta.
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc, nu a semnat
acest răspuns util
Puteti sesiza MInisterul Muncii sau Ministerul Sanatatii.

Alte discuții în legătură

Micsoarare salariu geo_best84 geo_best84 Am si eu o intrebare: din momentul in care semnez actul aditional prin care \"sunt\" de acord cu trecerea de la functia de Manager de zona la cea de ... (vezi toată discuția)
Data semnare act aditional Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Societatea noastra are 20 salariati, care impreuna cu patronul au negociat in luna decembrie majorarea salariilor, astfel incat salariatii sa ia ... (vezi toată discuția)
Actiune in restituirea de catre salariat a unei plati primite fara drept jalaboi jalaboi in perioada 1.05. 2009- 28.02.2010 am primit un spor mai mare cu 10% mai mare (de la 15% la 25%) fara a semnat nici un act aditional. In urma unui control la ... (vezi toată discuția)