avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Micsoarare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Micsoarare salariu

Am si eu o intrebare: din momentul in care semnez actul aditional prin care "sunt" de acord cu trecerea de la functia de Manager de zona la cea de Reprezentant comercial, dupa cat timp poate angajatorul sa-mi micsoreze salariul si daca o poate face fara acordul meu. Eu stiam ca din moment ce semnez acest act aditional
poate sa imi modifice salariul dupa 3 luni de zile fara acordul meu, este adevarat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 12:32, 15 Decembrie 2009
Fiecarei post/functii ii corespunde un salariu de incadrare. De la data cand produce efecte actul aditional pentru noua functie veti fi salarizat corespunzator acelei functii.
Actul aditional trebuie sa contine elementele modificate, functia, salariul, locul de munca, sau orice alte modificari convenite de parti.
Ultima modificare: Marți, 15 Decembrie 2009
ContSters42179, utilizator
Micsorarea salariului se face doar cu acordul dumneavoastra. In actul aditional pe care l-ati semnat trebuia sa fie inclus si salariul micsorat ( cand se schimba functia in mod normal se schimba si salariul).
Daca nu v-a modificat salariul inca, inseamna ca va trebui sa va intocmeasca un alt act aditional. Nu exista un termen de modificare
sa imi modifice salariul dupa 3 luni de zile
se poate modifica oricand dar numai cu acordul dumneavoastra in actul aditional.
Bafta.
Dar poate ca angajatorul a vrut doar sa modifice denumirea functiei, nu si grila de salarizare.

Fiti optimist!

Oricum, fara semnatura dvs nu poate face nici o modificare de salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună.se poate modifica salariul de încadrare unilateral,dacă ... Zoican Dumitru Zoican Dumitru Bună.Se poate modifica salariul de încadrare unilateral,dacă ai un CIM valabil .Lucrez la o societate cu CCM în vigoare.Precizez ca în urma unei cereri de ... (vezi toată discuția)
Poate consiliul local acționar la o societate de stat sa modifice ... jenifer chelaru jenifer chelaru Poate Consiliul local acționar la o societate de stat sa modifice Organigrama și grila de salarizare( se urmărește Micșorarea salariilor eliminarea ... (vezi toată discuția)
Scădere salariu Georgeta Catana Georgeta Catana Bună seara, anul trecut mi s-a acordat preaviz la fabrica la care lucram în funcția de director de planificare deoarece s-a desființat postul. In timpul ... (vezi toată discuția)