avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua.Am facut comanda prin mail,fara semnatura ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua.Am facut comanda prin mail,fara semnatura electronica, ...

Buna ziua.Am facut comanda prin mail,fara semnatura electronica, pt utilaj,am asteptat 2 luni sa mi-l trimita.Intre timp am primit foto si video cu utilajul,iar acesta nu este ce doresc.L-am refuzat,cu cateva zile inainte de a mi-l livra,dar vanzatorul ma ameninta cu actionarea in instanta,cerand daune.Mentionez ca nu am contract semnat,utilajul nu a plecat de la vanzator nu s-a platit avans,doar un mail trimis prin care accept pret si utilaj
Multumesc pt ajutor.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
Il duce, utilizator

Alte discuții în legătură

Refuzare comanda Clau6d Clau6d Buna ziua, sunt fotograf. am trimis prin e-mail materiale in format digital unui laborator foto pentru a-mi imprima un anumit numar de albume foto si ... (vezi toată discuția)
Achizitionari bunuri si nerespectarea termenului de livrare Diana_Dienush Diana_Dienush Buna ziua, As dori o recomandare din partea dvs. Problema sta in felul urmator: Am fost recent la magazinul X de bijuterii si am cerut sa ne prezinte ... (vezi toată discuția)