avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Lipsa 2 luni pentru pensia de văduvă
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Lipsa 2 luni pentru pensia de văduvă

Bună ziua, soțul meu a murit în anul 2011 și mi s a comunicat ca nu am dreptul la o pensie de urmaș pentru ca îmi lipseau 2 luni pentru a avea cei 10 ani de căsătorie….întrebare: S-a schimbat legea de atunci? Se poate face ceva în cazul ăsta in ziua de azi? menționez ca fiul meu primește o pensie de urmaș

Mulțumesc și vă urez o zi bună
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
ada05n, utilizator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 17:40, 10 Ianuarie 2025
Legea , intr-adevar , s-a schimbat , acum este in vigoare Legea 360/2023 . Dar prevederile legate de pensia de urmas pentru sotul supravietuitor sunt aceleasi si in noua lege , vedeti articolele 75 si 76 ale acesteia . Nu prea aveti ce face , asta e legea .
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua se poate solicita pensie de urmaș pentru soția supraviețuitoare ... Rocío Rocío Bună ziua, Se mai poate solicita pensie de urmaș pentru soția supraviețuitoare in cazul in care soțul a decedat în anul 2020? Dacă răspunsul este ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt alex și am și eu o întrebare, precizând ... Alexandru8826 Alexandru8826 Buna seara! Sunt Alex și am și eu o întrebare, precizând că am studiat un pic legea pensiilor de urmaș, am înaintat situația și către Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)
Pensia persoanei decedate. „pensia de urmas se mentine si, ... Iulita Bambuch Iulita Bambuch pensia persoanei decedate. „Pensia de urmas se mentine si, in plus fata de actualele prevederi, apare o noua prestatie. Este vorba de ajutorul pentru ... (vezi toată discuția)