avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! În cazul unei doctorande, care ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! În cazul unei doctorande, care beneficiaza de bursa ...

Bună ziua! În cazul unei doctorande, care beneficiaza de bursa MEN, se poate acorda indemnizatia de crestere a copilului? Se poate lua in considerare la cotizare bursa primita din anii anteriori?

Alte discuții în legătură

Doctoratul in invatamintul superior medical este curs de formare si perfectionare pantera A pantera A va rog sa ma ajutati,am nascut in sept.2007 ,fiind angajata la universitate ca doctorand pina in noiembrie 2006,apoi am 2 luni de concediu fara salar cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil - doctoranda cu prelungire de studii Cosmina.RS Cosmina.RS Bună ziua. Sunt însărcinată în 8 luni, urmând sa nasc în a doua jumătate a lunii august. Momentan, sunt doctoranda cu bursa în anul III de studii, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil doctorat irinuca21 irinuca21 Vreau sa am inscriu la un doctorat la zi cu bursa. In paralel imi voi mentine cartea de munca la o societate cu 2 ore. Daca raman insarcinata, pot lua ... (vezi toată discuția)