avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil - doctoranda cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil - doctoranda cu prelungire de studii

Bună ziua. Sunt însărcinată în 8 luni, urmând sa nasc în a doua jumătate a lunii august.

Momentan, sunt doctoranda cu bursa în anul III de studii, urmând ca stagiul doctoral sa se finalizeze în luna iulie, context în care am depus o cerere de prelungire a studiilor pentru o perioada de doi ani, în care nu voi mai beneficia de bursa.

In paralel, începând cu luna iunie a anului 2022 am început sa lucrez cu contract de munca pe perioada determinata într-un proiect de cercetare, în cadrul universității la care sunt doctoranda, care se derulează pana în decembrie 2024. Activitatea mea în acest proiect va continua și după naștere, eu beneficiind de salariu lunar.

În ce măsură voi beneficia de indemnizație pentru creșterea copilului în acest context?
Ultima modificare: Marți, 4 Iulie 2023
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Cosmina.RS , utilizator 21:05, 4 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Septembrie 2021 - August 2023 este perioada eligibila pentru CCC

In speta , veti beneficia de CCC, intrucat perioada care vi se va lua in considerare va fi septembrie 2022 - august 2023, perioada in care aveti c.i.m.
Ultima modificare: Marți, 4 Iulie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc pentru răspuns!

Și ce se va lua în considerare la calcularea indemnizației, având în vedere ca în această perioadă am beneficiat atâta de bursa de doctorand, cât și de salariul primit în cadrul proiectului de cercetare, pe care îl voi incasa oricum în continuare?

Cornel Vasile a scris:

Septembrie 2021 - August 2023 este perioada eligibila pentru CCC

In speta , veti beneficia de CCC, intrucat perioada care vi se va lua in considerare va fi septembrie 2022 - august 2023, perioada in care aveti c.i.m.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se va lua in calcul bursa de doctorand, cât și de salariul primit în cadrul proiectului de cercetare.
Mulțumesc frumos pentru răspuns! Seară bună!

Cornel Vasile a scris:

Se va lua in calcul bursa de doctorand, cât și de salariul primit în cadrul proiectului de cercetare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - doctorand si salariat Luminita2015 Luminita2015 Sunt doctorand si primesc bursa doctorala din fonduri europene- neimpozabila - DAR lucrez 8 ore / zi si, imi este recunoscuta vechimea in munca, si, in ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie maternitate dianaganea534 dianaganea534 Buna ziua, as vrea sa va intreb legat de calculul indemnizatiei pentru crestere copil, dupa cele 126 zile; eu sunt angajat pe nedeterminat (UMF Carol Davila), ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului pentru angajat dar si doctorand la universitate de stat ramonacara ramonacara Buna ziua, sunt cercetator angajat intr-un institut de cercetare din 2008 iar din 2013 am inceput doctoratul la o universitate de stat, la zi , fiind bursier. ... (vezi toată discuția)