avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara! Am născut în 6 august 2023, în timp ce ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara! Am născut în 6 august 2023, în timp ce eram student ...

Bună seara! Am născut în 6 august 2023, în timp ce eram student doctorand și angajată cu un contract pe perioada determinată ca asistent de cercetare. Pentru ca am continuat să lucrez după naștere, am beneficiat de stimulent de inserție. Contractul meu de muncă se încheie la data de 31 decembrie 2024. Stagiul meu doctoral continuă până în septembrie 2025.

Există posibilitatea să mai beneficiez de vreun ajutor financiar până la împlinirea celor doi ani de la naștere? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:04, 29 Noiembrie 2024
La incetarea c.i.m., mnergeti la AJPIS si depuneti actele pentru indemnizatia CCC.
La incetarea c.i.m., mergeti la AJPIS si depuneti actele pentru indemnizatia CCC.
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil - doctoranda cu prelungire de studii Cosmina.RS Cosmina.RS Bună ziua. Sunt însărcinată în 8 luni, urmând sa nasc în a doua jumătate a lunii august. Momentan, sunt doctoranda cu bursa în anul III de studii, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua sunt în concediu de maternitate. copilul face 2 ani ... Danutzad Danutzad Bună ziua sunt în concediu de maternitate. Copilul face 2 ani în februarie însă am aflat ca sunt însărcinată.ce se întâmplă dacă nu ma întorc la ... (vezi toată discuția)
Stimulent reinsertie daca copilul s-a nascut in anglia AndreeaPS90 AndreeaPS90 Am lucrat in tara (in cadrul firmei sotului meu, firma care s-a inchis) si am fost si studenta la zi in tara anterior nasterii copilului dar am plecat ... (vezi toată discuția)