avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intarire de retea. Bună ziua. In Avizul tehnic de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intarire de retea. Bună ziua. In Avizul tehnic de racordare, Distributie Oltenia ...

Bună ziua. In Avizul tehnic de racordare,Disributie Oltenia spune ca imi trebuie intarire de retea si ca dureaza pana la 36 de luni pana imi baga curentul. Este normal asa ceva, eu avand curent stanga dreapta, fata spate? Eu vreau monofazic nu trifazic. Am proiect pe casa, pe put forat, pe gard, vreau sa fac casa acolo dar nu pot de ei..
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:14, 11 Ianuarie 2025
asta e solutia distribuitorului, sigur nu va convine, insa nu sunteti in posesia tuturor datelor tehnice. puneti-va panouri fotovoltaice.
exista si dictaturi legale in Romania, iar cea a distribuitorilor de utilitati e una din ele.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata! suntem o asociatie de proprietari cu 8 scari ... Kristel Kristel BUNA DIMINEATA! SUNTEM O ASOCIATIE DE PROPRIETARI CU 8 SCARI SI 327 DE AP. AM DORI SA NE INSTALAM PANOURI FOTOVOLTAICE PT. CURENT PARTI COMUNE SI APA CALDA, ... (vezi toată discuția)
Raspuns negativ reclamatie, ma pot adresa anpc? Pitesti Pitesti In urma unei probabile supratensiuni, s-a ars placa electronica a centralei termice, lucru mentionat in PV de inlocuire a acesteia. Am facut o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cei de la curent, suma uriasa de achitat mihaela1972 mihaela1972 am urmatoarea situatie: -in anul 2006 cei de la electrica au montat la domiciliul meu un contor electric si au efectuat racordarea la reteaua electrica ... (vezi toată discuția)