avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara .Am cumpărat o casă în urma cu 9 ani de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara .Am cumpărat o casă în urma cu 9 ani de la fiica ...

Bună seara .Am cumpărat o casă în urma cu 9 ani de la fica decedaților.La ora actuala nepoata decedaților îsi vrea și ea partea .Întrebarea mea este poate sparge actul de vînzare cumpărare dintre mine și fica decedaților? Și dacă da pe mine m-ar despăgubi cineva ? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Luiza21... , utilizator 18:14, 13 Ianuarie 2025
Nepoata decedatilor fiind fiica celei care v-a vândut?
Nu este fica fratelui ...

raluk0207 a scris:

Au fost doi frați...fratele a decedat în urma cu câți va ani și a rămas sor și fica nouă ne-a vindut sora lui

Luiza21... a scris:

Nu este fica fratelui ...

raluk0207 a scris:

Buna ziua

Verificati in contractul de vanzare-cumparare ce ati cumparat de fapt.
Casa plus teren, cadastru făcut

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Verificati in contractul de vanzare-cumparare ce ati cumparat de fapt.

Alte discuții în legătură

Vanzare casa mostenita iondragomir iondragomir Dupa decesul mamei mele s-a facut taxa succesorala,ramanand ca mostenitori tatal meu,fratele meu si cu mine.Inainte cu doua luni de a deceda,tatal meu a facut ... (vezi toată discuția)
Succesiune Gisela Eremia Gisela Eremia M-ar interesa sa stiu daca mai am dreptul la mostenire in calitate de nepoata daca nu am deschis sucesiune dupa la 6 luni de la decesul unchiului meu fratele ... (vezi toată discuția)
Vinzare sau donatie !? sleo sleo buna ziua tuturor ! ca mai tot romanul mai devreme sau mai tarziu te lovesti de acte,notar ,etc. se poate sa primesc si eu un sfat sau chiar o ... (vezi toată discuția)