avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionara la limita de varsta, am certificat handicap ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionara la limita de varsta, am certificat handicap accentuat. ...

Pensionara la limita de varsta, am certificat handicap accentuat. Daca ma angajez part time( consultanta) mai pot beneficia de facilitati certificat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:30, 12 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, veti beneficia de faciilitatile oferite de certificatul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii salarii cm part time viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Exceptați de plata CAS și CASS majorate mai sunt elevii și studenții (de maximum 26 de ani), ucenicii (de maximum 18 ani), persoanele cu dizabilități ... (vezi toată discuția)
Pensionarea persoanelor cu handicap INFORMAT INFORMAT Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa faca o persoana cu un handicap ortopedic din nastere dar care nu fost declarat; deci nu a beneficiat de facilitatile ... (vezi toată discuția)
Certificat de incadrare in grad de handicap accentuat - plata indemnizatiei, pensie nistorsofia nistorsofia Buna ziua!, ma aflu in pensie anticipata partiala din data de 03. 01. 2011 . Tot anul acesta, ( nestiind dinaintea datei de 03.01. 2011 caci boala de care ... (vezi toată discuția)