avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... proprietarul apartamentului m-a anuntat ca luna asta ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

proprietarul apartamentului m-a anuntat ca luna asta ,cheletuielile ...

proprietarul apartamentului m-a anuntat ca luna asta ,cheletuielile sunt in valoare de 1000 de lei (gaz ,curent ,intretinere ,net) si toata lumea imi spune ca nu e normal asa ceva ,tin sa mentionez ca nu mi-a trimis nici-o factura pana acum ,decat cea de la inceput de la mutare cu contoarele.
Este prima inchiriere pentru mine si 1000 de lei doar chetuiala într-un apartament cu 3 camere mi se pare mult ,ce pot face in legatura cu asta?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 23:45, 11 Ianuarie 2025
Buna ziua

Solicitati copii ale facturilor. Proprietarul trebuie sa faca dovada acelor cheltuieli.

1. Intretinerea o puteti verifica si dvs la avizierul asociatiei de proprietari.
2. pt gaz si curent electric, tinand cont ca preturile sunt inca plafonate puteti inmulti consumul cu pretul per kwh
3. pt abonamentul tv si internet puteti vedea pe site-ul furnizorului cat costa.

Totusi, 1000 de lei/luna de iarna nu e deloc mult pt un apartament de 3 camere, tinand cont ca in banii astia intra si curentul si abonamentul la internet/televiziune prin cablu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incercare evacuare din apartament sile_pittbull sile_pittbull Buna ziua. Am si eu urmatoarea problema : sotia mea impreuna cu soacra-mea detin un apartament cu 4 camere in urma succesiunii (sotia un sfert si soacra trei ... (vezi toată discuția)
Abonament telekom Florin Epure Florin Epure Pot fi acționați in instanța Telekom dacă au făcut un contract unde eu nu sunt proprietar? (vezi toată discuția)
Taxa tv pentru sc ce functioneaza in spatiu inchiriat OppenPub OppenPub Buna ziua, Reprezint o societate comerciala ce a primit o notificare de plata de la Televiziunea Romana conform articolului 4 din Legea 41/1994 prin care ... (vezi toată discuția)