avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La notar mia zis o dezbatere moștenire durează 5 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La notar mia zis o dezbatere moștenire durează 5 săptămânii,că ...

La notar mia zis o dezbatere moștenire durează 5 săptămânii,că sa solicit in scris prin E-mail să facă mai repede poate notarul sa specific un motiv.

Alte discuții în legătură

Succesiune ,moșteniri am depus actele pentru succesiune acum 3 saptamani la notariat,mi ... Cody69 Cody69 Am depus actele pentru succesiune acum 3 saptamani la notariat,mi s a spus ca dureaza foarte mult verificarile si nu depind de ei ,in schimb au insistat foarte ... (vezi toată discuția)
De la primarie dintr-o comuna unde am o casa și teren mi-a venit ... Magie1 Magie1 De la Primarie dintr-o comuna unde am o casa și teren mia venit notificare de plata trecut 2 conturi bancare suma de 580 lei,procedura care este merg la banca ... (vezi toată discuția)
Succesiune Stefan 88 Stefan 88 Buna ziua!Am urmatoare problema fratele meu dupa moartea mamei la un an a deschis succesiunea impreuna cu tata ,intrebarea se poate face succesiunea fara sa ... (vezi toată discuția)