avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii remunerare titular I.I.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

remunerare titular I.I.

rog sa ma lamureasca cineva cum trebuie sa procedez ca titular de ii si somer ,astfel incat sa nu-mi pierd somajul dar sa pot beneficia de o ,,remuneratie" de la I.I. CIM este exclus,contract de colaborare?...
Cel mai recent răspuns: Delia Elena NEDA , Traducator autorizat 12:16, 11 Februarie 2010
Nu sunt consultant fiscal dar am experienta in domeniu, pt ca am propriul I.I.. Dvs intrebati cum puteti scoate bani din propria I.I.? Sau doriti sa obtineti o remuneratie de la o alta I.I.?

delia motoasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de intabulare necesar infiintarii unui pfa Mustata Ana Mustata Ana Buna ziua, Am o intrebare legata de actul de intabulare necesar infiintarii unui PFA in Prahova. Nu am acest act si din cate am inteles costa destul sa il ... (vezi toată discuția)
Pfa care are si carte de munca la un srl - plateste cas de 2 ori? Delia Elena  NEDA Delia Elena NEDA Am aflat cu stupoare de 2 saptamani ca trebuia, in calitate de PFA, sa platesc CASS de la momentul inregistrarii ca PFA (deci acum platesc retroactiv, pe ... (vezi toată discuția)
Angajat la intrep.individuala marial marial am o intrep.individuala pe numele meu,pot sa ma angajez cu cim la ii? (vezi toată discuția)