jalaboi a scris:
buna ziua: sunt asistent medical si de la 1 .02.2008 sunt angajata pe perioada determinata, dar nu scrie exact perioada(luni, ani) in contract. De la birouri mi s-a spus ca de la 1 .05.2009 sunt trecuta pe post (cred ca perioada nedeterminata). Acuma am 2 ani de cand lucrez si nu am mai semnat nici un contract de prelungire sau de trecere de la per determinata la per nedeterminat. Specific ca am semnat doar trecerea perioadei de debutant. Nu mai inteleg nimic. Cred ca trebuia sa semnez un nou contract cand am trecut pe perioada nedeterminata. Va multumesc!
Nu se semneaza un nou contract daca in contractul initial apar modificari, de obicei se incheie un act aditional cu modificarile suferite de contractul initial si acesta e semnat de ambele parti, dar , in situatia in care sunt mai multe persoane a caror contract se modifica doar referitor la durata se emit decizii care au in anexa lista cu persoanele in cauza.In contractul de munca obligatoriu trebuie trecuta perioada de angajare in cazul persoanelor incadrate pe durata determinata, altfel se considera ca de la inceput este incheiat pe durata nedeterminata. Cel mai simplu de vazut situatia e o adevarinta din care sa rezulte durata contractului sau mai simplu copie dupa cartea de munca.