avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... determinarea contractului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

determinarea contractului

M-am anjagat de la 1 febr 2008 in locul altei persoane,adica perioada determinata de 2 an?!!!. Pe 1 mai 2009 mi s-a zis de la birou ca sunt pe post, adica pe perioada nedeterminata?!!!!. Specific pe contractul de la angajare nu scrie nimic, doar data angajarii, dar pe fisa care am dus-o la fortele de munca scrie perioada de 24 de luni. Acuma am 2 ani de cand lucrez si nu am mai semnat nici un contract, doar 2 acte aditionale de marire de salar. Asistenta sefa imi spune ca imi va da spor de terapie pana vine persoana pe care o inlocuiesc din concediu. Nu mai inteleg nimic.
Cand am fost trecuta pe post nu inseamna ca am trecut alta perioada? si acuma la 2 ani nu trebuia sa semnez alt contract de prelungire a perioadei determinate?
Ajutati- ma va rog. VA multumesc!!
Cel mai recent răspuns: bvr , utilizator 10:10, 10 Martie 2010
Pentru a trece pe post cu periada nedeterminata trebbuia sa semnati un act aditional de modificare a duratei contractului din deterrminata in nedetrminata.
Daca acest lucru nu s-a intamplat inseamna ca totusi CIM dvs este pe perioada determinata.

Intrebati la Serv. Resurse umane care este situatia dvs. Ei va vor putea clarifica.
Mai ales, vedeti pana la ce data sunteti angajata.
pe contract nu scrie nimic, data pana la care sunt angajata; scrie doar data angajarii. Pe fisa care am dus-o la fortele de munca scrie perioada de 24 de luni
Este normal sa scrie pe contract ca este pe perioada determinata daca la inceput asa a fost. Contractul, asa cum a spus si Clio06, se modifica in baza unui act aditional la contract care sa modifice durata contractului. Aceasta modificare se va evidentia la in cartea de munca nu si in contractul initial. Mergeti la Resurse Umane si Vedeti daca modificarea perioadei a fost inregistrata sa nu.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea temporara a felului muncii keymc keymc Daca si angajatorul si angajatul sunt de acord ca pentru o perioada determinata angajatul sa indeplineasca o alta functie de executie decat cea specificata ... (vezi toată discuția)
Modificare cim perioada determinata nic23ro nic23ro Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine, in acest moment sunt angajata cu CIM perioada determinata pe un an in locul unei fete ce intra in concediu de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata MariaRamona MariaRamona In situatia in care am avut contractul pe perioada determinata de 6 luni, apoi mi s-a prelungit de doua ori (2 luni, respectiv 6 luni), nu se poate prelungi pe ... (vezi toată discuția)