avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Condiții demisie Am semnat pe 8 ianuarie 2025 un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Condiții demisie Am semnat pe 8 ianuarie 2025 un contract de ...

Condiții demisie
Am semnat pe 8 ianuarie 2025 un contract de munca pe perioada nedeterminata cu perioada de proba de 90 zile. Am fost doua ture pe 9 și 10 Ianuarie. Ma mai duc azi și mâine apoi nu mai vreau sa ma ducă. Cum pot demisiona?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:26, 12 Ianuarie 2025
Depuneti o notificare in baza art.31 alin.3 C.mun.

Model
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz Mary Beloia Mary Beloia Bunã ziua, am semnat un contract de munca pe o perioada nedeterminata in care se precizeaza cã perioada de proba este de 90 zile, as dori sã plec de la ... (vezi toată discuția)
Despre contractul de muncă teom96 teom96 in cazul in care am un contract pe o perioada nedeterminată, iar perioada de probă este de 90 de zile, pot demisiona? Menționez că lucrez de 11 zile( e job ... (vezi toată discuția)
Bună,dacă lucrez de pe data de 22 septembrie 2022 și în contractul ... Mirecata Mirecata Bună,Dacă lucrez de pe data de 22 Septembrie 2022 și în contractul încheiat pe perioada nedeterminata scrie program 8h,salariu pe data de 10 ale lunii și ... (vezi toată discuția)