avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua vin și eu cu o întrebare…am fost prins ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua vin și eu cu o întrebare…am fost prins conducând ...

Bună ziua vin și eu cu o întrebare…am fost prins conducând un atv având permisul suspendat din motiv medical..menționez ca lucrez în străinătate și nu pot pleca în țară să mă prezint la proces,ce se poate întâmpla dacă nu mă prezint care sunt concescintele?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
amenda, condamnare, sunt mai multe solutii pe care le poate aplica instanta. Angajati un avocat!
Depinde daca aveti avocat sau nu in dosar. Pare lipsa de interes, neseriozitate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema delicata (condamanre cu suspendare) popescu2312 popescu2312 Buna ziua, Va scriu pe acest forum in speranta ca cineva ma va putea ajuta cu un raspuns. In decembrie 2012, am fost oprit de politie in timp ce ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat in germania Fyn97 Fyn97 Am predat permisul pe data de 16 ianuarie 2018 pentru depasirea limitei de viteza pe o perioada de o luna in germania, eu locuind aici, iar astezi am fost ... (vezi toată discuția)
Am condus cu permisul suspendat Dan5423 Dan5423 Buna!,Am condus pe drumurile publice cu permisul suspendat inainte cu 2 zile sa iasa suspendarea si mi sa intocmit dosar,ce se poate intampla?imi anuleaza ... (vezi toată discuția)