avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua. Am avut un accident grav de masina in ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua. Am avut un accident grav de masina in 23.11.2024 si ...

Buna ziua. Am avut un accident grav de masina in 23.11.2024 si Politia nu vrea sa-mi dea actele necesare pentru asigurare si nici procesul verbal incheiat dupa accident si semnat de mine in 8 exemplare. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 22:08, 13 Ianuarie 2025
plangere contencios
Dacă mașina Dvs e distrusă într-o proporție mare, ce relevanta mai are o noua asigurare. Sunt situații când și mașina e reținută până la expertiza.
Nu pot primi banii de la asigurator fara actele de la politie
N-aveti acasă copie talon? CIV mașina în original? ITP poate fi verificat pe site RAR..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon pierdut rabla 2013, ce-i de facut? cyan cyan situatia se prezinta in modul urmator: o persoana a cumparat o masina in urma cu 3 ani, a facut contract de vanzare-cumparare, a inregistrat-o la ... (vezi toată discuția)
Restituire talon Fryzeru_2 Fryzeru_2 Buna ziua . - acum o saptamana ma oprit in trafic si mi sau retinut placutele de inmatriculare si talonul ne avand asigurarea valabila. - bun fac asigurarea ... (vezi toată discuția)
talon i.t.p. pe bulgaria constatat fals in italia in 2015 anidorin1 anidorin1 Buna ziua si va cer un sfat legat de un ITP sesizat fals. Am cumparat o masina cu numere de Bulgaria si am venit cu ea in Italia unde locuiesc si muncesc. ... (vezi toată discuția)