avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua , din 2016 am suspendat activitatea unei ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua , din 2016 am suspendat activitatea unei firme, ce pot ...

Buna zius, din 2016 am suspendat activitatea unei firme, ce pot face sa închid firma, menționez ca nu s - au mai depus deloc acte contabile si nu s-au achitat dările către stat. Care sunt pași de urmat pentru a radia firma si cr costuri presupune
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Firma in lichidare doina62 doina62 Incerc sa inchid o firma care a fost deschisa in anul 2003 si a avut activitate doar 4 luni in 2004.Acum mi se cere un bilant de inchidere.Exista un formular ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu inchiderea sau supendarea firmei lavinia82 lavinia82 Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat in legatura cu inchiderea sau suspendarea firmei mele (SRL din 2004 fara activitate). Acesta firma este suspendata ... (vezi toată discuția)
Am suspendat firma Alex ionel Alex ionel Buna ziua , Am făcut o firma acum 3 luni de zile pe care nu am mai folosit-o din diferite motive, am decis sa o suspend pe 3 ani. Așa am și făcut. Am ... (vezi toată discuția)