avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Prima/ Indemnizație de instalare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Prima/ Indemnizație de instalare

Bună ziua!
Lucrez în învățământul primar. Primii trei ani am lucrat ca suplinitor necalificat. Anul trecut am absolvit facultatea în specialitatea predată, în sesiunea din luna iulie, și mi-am luat post în septembrie ca personal calificat (după ce am reușit să iau titularizarea), într-o școală la peste 20 de km de localitatea de domiciliu. Postul este titularizabil, însă nu sunt încă personal titular, ci doar debutant.
Pot avea dreptul conform legii la vreo formă de primă/ indemnizație de instalare? Ori trebuie să depun cerere pentru aceasta în următorul an după ce reușesc să-mi iau definitivatul și mi se transformă cim din determinat într-unul pe perioadă nedeterminată?
Vă mulțumesc pentru timpul acordat!

Cu tot respectul cuvenit,
Raluca Iuliana M.
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2025
RalucaIulianaM, utilizator

Alte discuții în legătură

Desfacere contract in cazul nepromovarii examenului de definitivare in invatamant ralucatatiana ralucatatiana Buna ziua! In cazul in care un profesor angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata nu promoveaza examenul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am urmat o scoala postliceala de psihopedagogie speciala ... ionny ionela ionny ionela buna ziua.am urmat o scoala postliceala de psihopedagogie speciala si am lucrat 8 ani in invatamantul special cu definitivat pe specializarea educator. am ... (vezi toată discuția)
Titularizare educatoare conf art 253 ne_interesant ne_interesant Sunt educatoare suplinitoare de 2 ani intr-o unitate de invatamant din mediul rural( 4 educatoare in total celelalte 3 sunt titulare), in 2010 am dat examen de ... (vezi toată discuția)