avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... salut am primit amenda de la ungaria in poza indica ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

salut am primit amenda de la ungaria in poza indica ora 02:45 ...

salut am primit amenda de la ungaria in poza indica ora 02:45 cind am intrat in ungaria iar eu am achitato la 07:03 am achita asa tirziu pentru ca am intrat la un peco in ungaria dar nu am putut achita rovineta,cm eram obosit dupa o noapte de condus masina am dormit aprox.4 ore dupa am mers la alt peco si acolo am achitat rovineta, spunetimi va rog sunt obligat sa acit amenda chiar daca am platit si rovineta ? va multumesc

Alte discuții în legătură

Amenda radar ungaria mgordan mgordan Buna, Zilele trecute am primit o amenda de radar in Ungaria (81 km/h in localitate). Amenda este de 45 000 de forinti (aprox. 150 de euro). Momentan nu dispun ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor! vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii ... Alexandru CA Alexandru CA Buna ziua tuturor! Vin aici cu o intrebare legata de durata valabilitatii e-vignietei din Ungaria. Zilele trecute, am primit o notificare de plata de la UAI ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv politie kathalin kathalin Va salut,in timp ce ma deplasam pe prima banda pe sos Fundeni am semnalizat intentia de a face dreapta si de a intra in curtea unei cladiri.Pozitia masini mele ... (vezi toată discuția)