avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua In urma cu 25 de ani tatal meu a cumparat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua In urma cu 25 de ani tatal meu a cumparat un teren care ...

Buna ziua
Inurma cu 25 de ani tatal meu a cumparat un teren care avea alaturat un drum de exploatare cu iesire la DN .
A primit toate autorizatiile de constructie fara probleme .Intre timp au venit mai multi vecini sa le permita accesul pe proprietatea noastra cu un drum de servitute prin care au primit si ei la randul lor autorizatii de constructie .Dupa 25 de ani au venit cei de la drumuri si ne obliga doar pe noi sa distrugem intrarea si accesul pe proprietatea noastra ..Deci restul cu drum de servitute dat de tatal meu sunt in regula, noi Nu .
Cum este posibil asa ceva .
Cei de la drumuri spun ca s a schimbat legea ..
Multumesc

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism - drum de servitute insuficient raluca1st raluca1st Buna ziua As avea nevoie de un sfat in problemele pe care le-am intampinat in incercarea de a obtine certificat de urbanism pentru un teren aflat in zona ... (vezi toată discuția)
Constituire servitute in instanta, pentru acces la drum national marturie marturie Sper sa primesc parerile dva la urmatoarea situatie paradoxala. Am cumparat un teren extravilan de 7300m2 la DN2/ E85 cu o deschidere la drum de 100m pentru a ... (vezi toată discuția)
Acces la casă blocat datorită împroprietăririi vecinului. pe cine dau în judecată ca să mă pot folosi din nou de drum? isa13belle isa13belle Buna ziua, in 2007 am cumparat un teren cu drum de acces(drum de exploatare). Acum, vecinul mi-a blocat accesul pe drum deoarce este in proprietatea lui acel ... (vezi toată discuția)