avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare in contabilitate fara un bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare in contabilitate fara un bon fiscal

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare: Cum se inregistreaza in contabilitate un bon fiscal, pentru o achizitie cu cardul, bon care nu a fost emis de catre comerciant conform noilor dispozitii legale.
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Rugaminte gabrielabaran gabrielabaran rog si eu pe cineva avizat sa ma lumineze intr-o problema,din fericire nu sunt contabil:P,sunt inginer:D,dar m-au pus sa le fac contabilitatea primara,acum ... (vezi toată discuția)
Despre bon fiscal: am înregistrat de două ori o sumă în casa de marcat. declarația am făcut-o explicând de unde apare diferența pe bon, dar nu am mai emis un altul. e corect sau e greșit? rodikontro rodikontro Buna ziua. Ieri am făcut o încasare cu cardul de 150 lei. Când am trecut suma pe casa de marcat, la un moment dat am avut impresia că nu am apăsat tasta F ... (vezi toată discuția)