avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Este posibil ca sa se inchida scoala dupa ce se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Este posibil ca sa se inchida scoala dupa ce se termina pauza ...

Este posibil ca sa se inchida scoala dupa ce se termina pauza si sa nu mai poti sa intri in scoala?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:51, 13 Ianuarie 2025
Da. Regulamentul scolii poate contine aceasta prevedere.
Depinde de ce este mentionat in documentele interne ale unitatii de invatamant .. Regulamentul-cadru de organizare şi funcţionare a unităţii de învăţământ preuniversitar, Regulamentul de ordine interioară al unităţii de învăţământ etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu cei din scoala credsper credsper Sunt divortata si fetita, 10 zile este la tata-l ei, si 4 zile la mine.Si eu ma duc la scoala sa o vizitez pt. a sti ce mai face si daca are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni in cadrul scolii nite nite Sunt elev am dosar de cercetare penala pentru furt.faptele comise au fost in afara orelor de curs.Am fost sanctionat in cadru scolii cu scaderea notei la ... (vezi toată discuția)
Intr-o unitate scolara regulamentul de ordine interioara poate ... Anonim30000 Anonim30000 Intr-o unitate scolara regulamentul de ordine interioara poate sa nu tina cont de prevederile Rofuip? (vezi toată discuția)