avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua, Am primit somație pentru plata amenzi ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua, Am primit somație pentru plata amenzi circulație.Am ...

Bună ziua,
Am primit somație pentru plata amenzi circulație.Am achitat integral în termenul stabilit.De ce s a mai deschis proces și am fost trimisă în judecată ?
Am dus chitanța la tribunal dar nu vor să o pună la dosar pentru ca este deja stabilită data primei ședințe de judecată, vor continua procesul de transformare amenzi în zile lucrătoare în folosul comunității ?
De ce m au trimis în judecată dacă am plătit în termen?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: catalinaian , utilizator 12:55, 13 Ianuarie 2025
Mergeți la judecata cu chitanta.
Nu este nici în regulă si nici legal ce se întâmplă dar asa s-a ajuns căci asa au vrut românii.
Este un haos generalizat în România.

București 2025
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mergeți la judecata cu chitanta.
Nu este nici în regulă si nici legal ce se întâmplă dar asa s-a ajuns căci asa au vrut românii.
Este un haos generalizat în România.

București 2025

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie la judecatorie cristihere cristihere Buna. Am o intrebare, am primit somatie de plata sa achit integral 2 amenzi mai vechi. Am platit aproape jumatate din suma si mi-a venit citatie de la ... (vezi toată discuția)
Plata amenzii de circulatie dupa respingerea plangerii mark57 mark57 În 31.03.2014.am primit o amenda de circulație.Am depus o plângere la tribunal,care a fost respinsă în 12.09.2014.Plata amenzii se face integral,sau dacă ... (vezi toată discuția)
Dacă mama copilului nu îmi permite sa iau legătura cu copilului ... Bogdan olariu Bogdan olariu Dacă mama copilului nu îmi permite sa iau legătura cu copilului meu fără ca instanta de judecata sa judece cazul ce pot face sa vad copilul sa stau cu el ... (vezi toată discuția)