avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie la judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie la judecatorie

Buna. Am o intrebare, am primit somatie de plata sa achit integral 2 amenzi mai vechi. Am platit aproape jumatate din suma si mi-a venit citatie de la tribunal. Daca achit toata suma pana la data in care trebuie sa merg la tribunal, ce se intampla? O sa mai fiu citat la tribunal?
Cel mai recent răspuns: cristihere , utilizator 15:37, 6 Februarie 2014
Buna ziua
Trebuie sa mergeti la instanta la termenul stabilit pentru a depune o copie dupa chitanta din care reiese ca ati achitat o parte din amenda. Daca pana la termen achitati integral amenda si depuneti chitantele pt dovada, instanta va lua act ca cerere a ramas fara obiect.
Faceti efortul si achitati integral cele 2 amenzi
Copia documentului justificativ a depuneti la arhiva sau personal la termenul de judecata,astfel incat instantsa de judecata sa constate buna dvs credinta si sa dispuna hotarare de respingere a actiunii
Va multumesc pentru informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata pentru restanțe yellow70 yellow70 Am avut o restanță la plata întreținerii de aproximativ 2500 lei cu tot cu penalități pentru care am fost dat în judecată de către asociația de ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata pentru neplata datorii catre asociatia de proprietari georgedr72 georgedr72 Buna ziua, Sunt chemat in instanta in aceasta luna de catre Asociatia de Proprietari pentru neplata datoriilor acumulate din anul 2011 si pana in prezent . ... (vezi toată discuția)
Chemare in instanta neplata datorii dya07 dya07 Buna ziua,am si eu o intrebare legata de neplata datoriei la asociatie.Am primit 2 somatii de la asociatie ,dupa care am platit peste jumatate din suma ... (vezi toată discuția)