avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este posibil/;legal sa am doua contracte de munca unul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este posibil/;legal sa am doua contracte de munca unul e 8 ore/zi ...

Este posibil/;legal sa am doua contracte de munca unul e 8 ore/zi si unul de 6 ore pe zi in acelasi timp?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 13 Ianuarie 2025
Codul muncii nu interzice daca este vorba de angajatori diferiti. Ar trebui sa lucrati efectiv 14 ore/ zi. Cum ar urma sa va dramuiti timpul de lucru si timpul de odihna ?
E vorba de o perioada scurta aproape 2 luni.
Art. 35 C.mun.
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiţi sau la acelaşi angajator, în baza unor contracte individuale de muncă, fără suprapunerea programului de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea. Niciun angajator nu poate aplica un tratament nefavorabil salariatului care îşi exercită acest drept.

In speta, puteti avea dar sa nu se suprapuna programul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte de munca de 8 ore ......bună ziua, o persoana poate avea 2 contracte de munca de 8 ore, ... nico_bubu nico_bubu Bună ziua, O persoana poate avea 2 contracte de munca de 8 ore, la doua societăți diferite? Sau măcar unul de 8 ore și unul de 6 ore? (vezi toată discuția)
Contract de munca in romania si in uk marioco marioco Buna ziua. Detin contract de munca pe perioada nedeterminata 8 ore/zi - 40 ore pe saptamana, in Romania, inregistrat in Revisal. Exista vreun conflict daca ... (vezi toată discuția)
Dacă detin licenta taxi am dreptul de a avea un al doilea loc de munca? Mmmariannn Mmmariannn Dacă detin licenta taxi am dreptul de a avea un al doilea loc de munca la o întreprindere de stat sau îmi pot pierde licenta (vezi toată discuția)