avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumul pensie CU salariu Buna ziua, Un salariat, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumul pensie CU salariu Buna ziua, Un salariat, personal contractual, ...

CUMUL PENSIE CU SALARIU
Buna ziua,
Un salariat, personal contractual, iese la pensie conform legii nr. 360/2023, art. 56, poate cumula pensia cu salariul?
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2025
CORNELIA.G, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:34, 13 Ianuarie 2025
Da, poate cumula pensia cu salariul , dar in baza unui alt raport de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere contract individual de munca pensionar 2024 Brindusa_C Brindusa_C Vă rog să-mi comunicați un punct de vedere față de următoarea situație, aplicabila intr-o societate cu capital privat: Conform noilor modificări ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o neclaritate cu noua lege a pensiilor, si anume: ... Pekatonix Pekatonix Buna ziua, am o neclaritate cu noua lege a pensiilor, si anume: persoana care se pensioneaza pentru limită de vârstă înaintea împlinirii vârstei standard ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! un functionar public poate iesi la pensie si totodata ... aura iftinca aura iftinca Buna ziua ! Un functionar public poate iesi la pensie si totodata să primesca si salariul conform Legii 360/2023 , art.56 ? (vezi toată discuția)