avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă nu am venituri, plătesc c/v eliberare de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă nu am venituri, plătesc c/v eliberare de adeverințe pentru ...

Dacă nu am venituri, plătesc c/v eliberare de adeverințe pentru vechime în muncă dacă arhiva este desființată?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:31, 13 Ianuarie 2025
Da, intrucat nu cunosc sa existe exceptii la cei care detin arhiva unitatilor desfiintate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pentru dosar pensionare rdavid rdavid Buna ziua, Cum sau de la ce institutie pot obtine o adeverinta care sa confirme faptul ca am fost angajat cu carte de munca la o unitate (Cooperativa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am adeverință cu vechimea în muncă eliberată ... Mareș231 Mareș231 Bună ziua! Am adeverință cu vechimea în muncă eliberată de ITM, ptr 6 luni(nu am avut carnet de muncă, societatea radiata, arhiva inexistenta) Casa de ... (vezi toată discuția)
Referitor: modul si termenele de eliberare a adeverintelor de catre detinatorii de arhive uberum uberum Stimati domni , Sunt administrator la SC UBERUM SRL si citind cateva din raspunsurile dumneavoastra ( vezi cazul din 17 iunie cu anonissimona ) observ ca ... (vezi toată discuția)