avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025: Sesiune cu Mirela Păunescu.

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cum se emite o factura cu TVA la Marja - Produse SH?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cum se emite o factura cu TVA la Marja - Produse SH?

Salutare! Am intrat platitor de tva anul trecut in Decembrie si am o nedumerire, contabila nu stie sa-mi explice exact.

Am cod caen de vanzare produse Second Hand prin intermediere, in general vindem telefoane si alte electronice Second Hand achizitionate de la persoane fizice cu borderou de achizitie sau consignatie.

Ca sa vand produse second hand cu TVA la Marja ce trebuie sa fac? Am inteles ca pe factura trebuie sa selectez in dreptul produsului vandut TVA Inclus - 0% iar la mentiuni sa scriu TVA la marja. Folosesc Oblio.
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Conditii functionare firma de amanet johnnyb999 johnnyb999 Buna ziua, Am incercat sa apelez la un avocat , contabil, dar se pare ca numeni nu stie exact ce si cum, si as dori sa deschid firma la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid o firma care va vinde electronice. Ceclau Ceclau Bună seara . Doresc sa deschid o firma care va vinde electronice second-hand online (telefoane în general) . Aceste produse le voi vinde către flip.ro ... (vezi toată discuția)
Firma vanzare it second-hand ganadrian ganadrian Buna ziua, Doresc sa infintez o firma de vanzare / prestare servicii in domeniul telecomunicatiilor (telefoane, calculatoare, monitoare, laptop-uri, ... (vezi toată discuția)