avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună, am 16 ani și doresc să plec de acasă. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună, am 16 ani și doresc să plec de acasă. Menționez ca vreau ...

Bună,am 16 ani și doresc să plec de acasă.Menționez ca vreau sa plec de buna voie și nu merg la vreun baiat ( Vreau sa plec in alt oraș,motivul plecări este relația mea cu tatăl vitreg care stă cu mine și mama și frați mei) Ma pot aduce cu poliția forțată acasă,dacă am plecat de buna voie?

Alte discuții în legătură

Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani jumătate,și aș vrea să mă mut cu prietenul meu ... Karina.karri07 Karina.karri07 Am 16 ani jumătate,și aș vrea să mă mut cu prietenul meu de 22 de ani,dar mama nu mă lăsa ea de fel este foarte stricta,nici să mă văd cu el și mai ... (vezi toată discuția)
Buna,ma numesc ana și am 16 ani,fac 17 in luna aprilie! scriu ... Ana.maria23 Ana.maria23 Buna,ma numesc Ana și am 16 ani,fac 17 in luna Aprilie! Scriu aici pentru a ma informa! Acum ceva vreme am cunoscut un băiat(prin intermediul unei prietene ... (vezi toată discuția)