avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună ziua, locuiesc în casa părinților împreună ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună ziua, locuiesc în casa părinților împreună cu fratele meu persoana cu handicap grav ...

Bună ziua.poate cineva sa răspundă la întrebarea mea.locuiesc în casa părinților împreună cu fratele meu persoana cu handicap grav, în condițiile în care părinți sunt decedați iar succesiunea nu sa făcut,fratele meu cu handicap grav poate beneficia de scutirea impozitului pe locuință. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 11:34, 14 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana la dezbaterea succesiunii si obtinerea certificatului de mostenitor , nu . Dupa aceea impozitul se va imparti intre d-voastra si frate , el va fi scutit doar de jumatatea lui de impozit , d-voastra nu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire taxe si impozite ciorasteanustanel ciorasteanustanel Mama este cu handicap grav si tatal este decedat. Pentru casa si terenul pe care l-au avut impreuna va plati impozit? Mentionez ca nu s-a dezbatut mostenirea ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite mzmz mzmz La inceputul anilor '60, casatorita fiind, mama mea a dobandit o locuinta de serviciu pe care, ulterior, conform inlesnirilor legislative din anii '90, a ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie pentru a scoate pe soțul decedat de la plata ... mioara2755 mioara2755 Ce acte trebuie pentru a scoate pe soțul decedat de la plata impozitului anual pe casa? În apartament locuim eu și fiul meu și nu am făcut încă ... (vezi toată discuția)