avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De ce imi lipsesc anii din 2005 până în 2009 la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De ce imi lipsesc anii din 2005 până în 2009 la pensie? Având ...

De ce imi lipsesc anii din 2005 până în 2009 la pensie? Având în vedere ca eu în acea perioada am lucrat în Spania cu contract de munca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 14 Ianuarie 2025
Ați fost trimis la muncă în Spania de statul român, sau detașat de o firmă din România`?
Ați plătit toate taxele și impozitele către statul român, și când ați lucrat în Spania`?
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2025
Dapix, utilizator
In stagiul de cotizare care apare la CNPP figureaza numai perioadele lucrate in tara , nu si in alt stat UE sau non-UE

Prin urmare. daca ati avut c.i.m. incheiat cu un angajator din spania, va trebui sa aduceti pentru pensionare doua formulare europene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aceeasi perioada de cotizare in romania si in strainatate CrTeo CrTeo Întrebare grea: Intre 2009 si 2015 inclusiv (7 ani) am cotizat la pensii si in România (contract cu Casa Pensii) si in străinătate(contract munca legal cu ... (vezi toată discuția)
Vechimea din strainatate ilie26 ilie26 Muncesc in Cypru de aproximativ 4 ani si planuiesc ca anul viitor sa merg acasa.Vreau sa stiu daca,vecimea de aici va fi valabila in Romania si ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Pensii cumulate mariobelioglu mariobelioglu Buna .As dori sa aflu daca se pot cumula anii mei de pensie cu cei ai sotiei ptr. a face o singura pensie?si eu si sotia avem cate 12 ani lucrati in Romania. (vezi toată discuția)