avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Mi-a fost prelungita dovada de circulatie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Mi-a fost prelungita dovada de circulatie cu 90 zile. ...

Bună ziua. Mi-a fost prelungita dovada de circulatie cu 90 zile. Procurorul a decis 30 și prim procurorul 90 de zile, în cazul unui accident cu victime din luna octombrie. Pe data de 03.02.2024 expira prelungirea. Încă nu am primit nici un fel de citație sa ma prezint la Parchet. Se mai poate prelungi dovada? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:54, 14 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În esență, se poate prelungi.
Depinde ce mai apare în dosar.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni Ciprian1976 Ciprian1976 As dori un sfat in legatura cu situatia in care ma aflu: Pe 10 martie 2010 am lovit un baiat pe o trecere de pietoni(de fapt a venit in fuga si s-a lovit de ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat 90 de zile cu dosar penal ASZI ASZI Am facut un accident la data de 01.06.2016 la Tg. Mures (nu am vazut semnul cedeaza si am intrat in intersectie, si din stanga a intrat in masina mea o alta ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat,dovada inlocuitoare Stefanandrei85 Stefanandrei85 Buna seara! In urma unui accident mi-a fost suspendat permisul,s-a deschis un dosar penal pt vatamare....iar dovada de 15 zile expira in curând.. ... (vezi toată discuția)