avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Detin un cabinet in spatiu inchiriat. Decontare ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Detin un cabinet in spatiu inchiriat. Decontare cheltuieli.

Utilitati
Buna ziua! Detin un cabinet in spatiu inchiriat. Cum pot introduce in contabilitate (programul oblio) facturile de la utilitati odata ce sunt pe numele proprietarului. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Lnregistrare plati in registru contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum procedez in situatia urmatoare Doua cabinete de avocatura s-au grupat,au inchiriat acelasi spatiu si cf.ctr.de grupare ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma: inregistrarea facturilor de utilitati daca spatiul este inchiriat ElenaComanescu ElenaComanescu Buna sera, Am si eu rugamintea sa imi spuneti cum se procedeaza cu facturile de utilitati daca noi am inchiriat un spatiu cu contract si facturile de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu utilitățile pe sediul social georgescug georgescug DOCUMENT JUSTIFICATIV CHELTUIELI UTILITĂȚI. Sunt PFA, Cabinet individual de avocat, cu sediul social închiriat de la proprietar persoană fizică. ... (vezi toată discuția)