avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Va rog ce include suma plătită lunar la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Va rog ce include suma plătită lunar la întreținere cu denumirea ...

Va rog ce include suma plătită lunar la întreținere cu denumirea cheltuieli pe consumuri individuale de apa ( eu m am debranșat de la coloanele de alimentare cu apă) , mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 16:20, 14 Ianuarie 2025
Buna ziua

Intrebarea trebuie sa o adresati presedintelui de asociatie sau administratorului.

De la apa calda inteleg ca v-ati debransat. Dar si de la apa rece?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corect sau nu cum s-a calculat apa? angelica82 angelica82 Buna ziua,am o nelamurire cu privire la lista de intretinere .Pe lista de plata apare la apa rece suma de 834 iar pe factura este 1548.Pe lista de plata apare ... (vezi toată discuția)
Despre pierderile de acm(apa calda menajera)... ndan57 ndan57 :sorry:firesc este sa nu se impute si celor cu CT si chiar celor debransati de la sistemul centralizat. In cadrul asociatiei o persoana care implemenreaza un ... (vezi toată discuția)
Drepturi proprietari eclipsa eclipsa buna ziua, fac parte dintr-o asoc. de proprietari care cuprinde doar o scara a unui bloc de 10 etaje. sunt 44 de ap. cate 4 pe palier (4 coloane ... (vezi toată discuția)