avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Retragere bani din contul firmei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Retragere bani din contul firmei

Buna seara! Am demarat procedura de dizovare a firmei cu lichidare simultana. In contul firmei mai am o suma de bani deoarece mai sunt cateva plati care trebuiesc facuta(contabil, onorariu avocat, taxe onrc etc).
In ce etapa pot transfera banii ramasi din contul firmei in contul personal?

Mai pot scoate banii ca si dividente?

De asemenea, imi puteti spune, va rog, daca in perioada dizolvarii mai sunt permise plati? Ma refer aici in special la factura de contabilitate.

Multumesc anticipat de raspuns!
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2025
rtvladescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl madalinavaleria madalinavaleria Buna ziua! Am un SRL infiintat in anul 2008. Nu am desfasurat niciun fel de activitate. Firma este pe 0. In 2009 firma a fost suspendata. In prezent pe ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac dupa infiintare srl comert online? ipop99 ipop99 Ce trebuie sa fac dupa infiintare SRL comert online? Astazi au iesit actele pentru SRL, firma nou infiintata sub CAEN 4791. Fiind la inceput de drum, am ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pentru societati cu activitate zero iulidiv iulidiv Buna ziua - am o societate care nu mai are activitate din 2004 si vreau sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru a nu plati impozit forfetar si ce tarife se ... (vezi toată discuția)