avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Companii de asigurari, I.S.F, curs, agent asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Companii de asigurari, I.S.F, curs, agent asigurari

Bună ziua!

Mă interesează dacă, în cazul în care urmez cursul de asigurări la Groupama cu reducere de 50% și susțin examenul la I.S.F. pe cheltuială proprie, certificatul obținut va fi valabil dacă mai târziu aș dori să colaborez cu alte companii, cum ar fi Safety sau Destiny, pentru a putea lucra cu mai multe companii.

Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!

Alte discuții în legătură

Autorizație liberă practică kinetoterapeut angajat de 3 ani Anita30 Anita30 Buna ziua, as dori sa intreb daca sunt kinetoterapeut si lucrez la o clinica privata de 3 ani, angajata pe perioada nedeterminata cu asigurare malpraxis, am ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi, valabilitate dosar moa_gabor moa_gabor Buna ziua, Am gasit raspunsuri asemenatoare pe forum, insa as dori o confirmare in situatia mea. Am inceput scoala de soferi pe data 07.01.2015. Din ... (vezi toată discuția)
Agent asigurari/colaborator mariananitu mariananitu Buna ziua, Am fost de curand la un targ de job-uri unde am depus CV-ul si la o societate de asigurari. Ulterior am fost contactata de ei, spunandu-mi ca imi ... (vezi toată discuția)